KAZANDINIZ
Bu Şekilde Oynayamazsınız
.
Okey Muhabbet Okey Muhabbet Okey Muhabbet Okey Muhabbet

Klasik Türk Masa Oyunu; Okey

Okey, tüm zamanların en fazla oynanan masa oyunlarından biridir; oyun başlangıcında 14 taşla başlayıp, devamında her el yeni bir taş alınan bu oyunda taşları kurallar dahilinde ilişkilendirip, tahtasında ilişkisiz taş bırakmayan ilk kişi oyunu kazanabilir. Okeyde başarı için şans kadar stratejik düşünmeye de ihtiyaç var; oyuncular birbirlerinin ortaya attığı ve aldığı taşları takip ederek avantaj sağlayabilir. Bu eğlenceli oyun Ortadoğu’nun en fazla oynanan masa oyunudur, okey 2, 3 veya 4 kişi bireysel veya eşli olarak oynanabilir.
Okey Muhabbet, tüm zamanların en fazla oynanan masa oyunlarından okeyin Dünya’daki sesli sohbet edilebilen ilk mobil uygulamasıdır. Aynı anda yüz binlerce insanın aktif olduğu Okey Muhabbette okey oynarken aynı anda fiziksel ortamda olduğu gibi muhabbet edebilirsin. Arkadaşlarınla oynayıp eğlenceli vakit geçirebilir, ya da yeni insanlarla tanışma fırsatı yakalayabilirsin. Okey Muhabbet; Dünya’nın ilk sesli muhabbet edilebilen masa oyunu!
Hemen Katıl ile masa aramadan Okey Muhabbet’in eğlenceli dünyasına hızlıca giriş yapabilir ya da Masaya Katıl ile dilediğin özelliklere sahip masalardan birinde oynamaya başlayabilirsin. Yeterli tecrübeye ve puana sahipsen Masa Aç ile kendi masanı oluşturabilir diğer oyuncularla oynayıp, muhabbet edebilirsin. Eğer sadece kendi arkadaşlarımla oynamak istiyorum diyorsan Özel Masa Aç bunun için var. Üstelik haftalık ve aylık Puan Listesi’nde sıralamaya girersen sürpriz ödüllerden birini kazanma şansı da cabası. Arkadaş Listesi’ne arkadaşlarını ve daha sonra tekrar oynamak istediğin oyuncuları ekleyebilir, onlarla oynamaya devam edebilirsin.
101 Muhabbet, tüm zamanların en fazla oynanan masa oyunlarından 101’in Dünya’daki sesli sohbet edilebilen ilk mobil uygulamasıdır. Aynı anda yüz binlerce insanın aktif olduğu 101 Muhabbet’te 101 oynarken aynı anda fiziksel ortamda olduğu gibi muhabbet edebilirsin. Arkadaşlarınla oynayıp eğlenceli vakit geçirebilir, ya da yeni insanlarla tanışma fırsatı yakalayabilirsin. 101 Muhabbet; Dünya’nın ilk sesli muhabbet edilebilen masa oyunu! Daha fazlası için...
Rummikub, dünyanın her yerinde sevilerek oynanan bir masa oyunudur. 2-4 oyuncu arasında oynanır. 14 taş ile başlanılan bu oyunda, oyuncunun amacı elindeki taşları kurallar doğrultusunda setler yaratarak ortaya yerleştirmektir. Yerleştirilen setler oyuncuya puan kazandırır. Rummikub 3 farklı ülkede yılın oyunu ödülü kazanmıştır. Daha fazlası için...

S.S.S

Okey Muhabbet nedir? Okey Muhabbet, dünyanın ilk sesle muhabbet edilebilir okey uygulamasıdır. İster arkadaşlarınızla isterseniz de yeni tanıştığınız insanlarla okey oynarken aynı zamanda sesli muhabbet edebilecek, haftalık ve aylık sıralamalarda dereceye girerseniz çeşitli ödüller kazanabileceksiniz.
Okey Muhabbet oynarken altınım biterse nasıl satın alabilirim? Oyununuz yarım kalmasın! Okey Muhabbet’te oynarken altınınız biterse oyun keyfiniz bölünmüyor; oyun ekranında sol üst köşede bulunan ‘Altın Al’ tuşuna tuşuna basarak Google Play ya da AppStore üzerinden altın satın alarak oyuna devam edebilirsiniz.
Okey Muhabbet nasıl oynanır? Okey Muhabbet klasik masa oyunu olan okeyin mobil versiyonudur. Tıpkı masada oynanırken uygulanan kurallar bu mobil oyunda da geçerli; 2,3 ve 4 kişi ile oynanabilen bu oyunda oyuncuların her birine 14’er taş birine ise 15 taş verilerek başlanır. 106 taştan oluşan oyun setinin geri kalan taşları ise masanın üstüne sayıları görülmeyecek şekilde ters koyulur. Her taş 1’den 13’e kadar 4 farklı renkten oluşmaktadır. Aynı renk ve aynı sayıdan sadece 2 taş bulunur, ayrıca oyun içerisinde okey taşının yerine kullanabileceğiniz 2 adet sahte okey bulunur. Elindeki taşları oyunun kurallarına uygun bir şekilde önünündeki ıstakaya dizen oyuncu kazanır.
Topluluk kurallarına aykırı davranma ve oyuncu şikayet etme Okey Muhabbet ekibi, topluluk kurallarına aykırı davranan kullanıcıları tespit etmek için çeşitli filtreler kullanmaktadır. Rekabeti ortadan kaldıran, hile yapan ya da rakiplerine genel ahlak kurallarının dışında davranışlar sergileyen kullanıcılar tespit edilerek yaptığı ihlale göre uyarılır ya da banlanır. Eğer bir oyuncunun topluluk kurallarına aykırı davrandığını düşünüyorsanız oyuncunun profiline tıklayarak ‘Şikayet Et’ butonuna basarak şikayetinizi bize iletebilirsiniz.
Okey Muhabbet’te oyuna girişim engellendi ne yapabilirim? Okey Muhabbet ekibi olarak topluluk kurallarına uymayan kullanıcıları önce ikaz eder sonra ise engelleriz. Okey Muhabbet’in temiz bir oyun platformu olarak kalması için çaba sarf ediyoruz. Oyun içerisinde masada bulunan insanları rahatsız edecek davranışlarda bulunan kişileri, rekabet kurallarına aykırı davrananları, ırkçı veya cinsiyetçi söylemlerde bulunan kullanıcıları tespit eder ve engelleriz. Verilen cezanın yanlış olduğunu düşünüyorsan destek ekibimizle buradan iletişime geçebilirsiniz.
Okey Muhabbet’te ödül sistemi nasıl? Okey Muhabbet’te ‘Masa Aç’ özelliğini kullanarak ödül miktarını siz belirleyebildiğiniz gibi ödül miktarı daha önceden belirlenmiş bir masada da oyuna başlayabilirsiniz. Her oyunda masada bulunan oyuncuların kasasından oyun başında belirlenen miktar kadar altın kasaya aktarılır; oyunu kazanan oyuncuya kasa payı düşüldükten sonra kalan kısmı verilir. Kasada biriken altınları ise okeyle biten ya da çifte giderek bitebilen oyuncu kazanır.
Okey Muhabbet’te gösterge var mı? Okey Muhabbet’te gösterge kuralı uygulanmamaktadır.
Okey Muhabbet’te nasıl çifte gidilir? Elinizdeki 14 taştan tamamı 2’li aynı renkten seri olacak şekilde dizerek çifte gidebilirsiniz. Örneğin; Sarı 2-2, Mavi 8-8, Siyah 6-6 şeklinde tüm taşları ikili aynı renk ve aynı sayıdan oluşacak şekilde dizmelisiniz. Aman dikkat! Eğer çifte giderek biteceğinizi düşünüyorsanız ‘Çifte Git’ butonuna basmayı unutmayın yoksa eli bitiremez ve kasayı patlatamazsınız.
Taş dizilişleri nasıl olmalı? Eğer çifte gitmiyorsanız taşlarınızı iki şekilde dizebilirsiniz, aynı değerde olan farklı renlerden oluşan bir per yapabilir veya aynı renk ve birbirini takip eden sayılardan bir per oluşturabilirsiniz. Bu perler en az 3 taştan oluşmalıdır. Örnek: aynı değer farklı renk perde sarı 7 kırmızı 7 mavi 7 ve siyah 7 olur, seri şekilde oluşturulan perlerde aynı renkten 1-2-3-4 şeklinde per oluşturulabilir. Aynı renkten oluşturulan serilerde bir istisna ise 11-12-13 şeklinde yapılan perlerin peşine 1 değerindeki taş da koyulabilir.
Nasıl el açabilirim? Elinizdeki taşları oyunun kurallarına uygun dizdikten sonra elinizi açarak masadaki ödülü alabilirsiniz. Elinizi açmak için oyun sırası size geldiğinde elinizdeki fazla taşı oyun ekranının ortasında ters duran taşların üstüne bırakmanız yeterli.
Başka bir kullanıcı beni rahatsız ediyor nasıl şikayet edebilirim? Okey Muhabbet ekibi topluluk kurallarına uygun davranmayanları cezalandırır. Sizi rahatsız eden kişinin profiline tıklayarak burada bulunan ‘Şikayet Et’ butonuna tıklayabilir ve şikayetinizi bize iletebilirsiniz.
Sesim diğer kullanıcılara gitmiyor ne yapabilirim? Oyun esnasında sesimizin gitmediğini düşünüyorsanız oyun ayarlarından "Mikrofon" ayarlarınızın açık olduğunu kontrol edin. Halen sorun yaşıyorsanız telefon ayarlarınızdan Okey Muhabbet uygulamasının mikrofon erişimine izin verdiğinizden emin olun.
Diğer kullacınıların sesini duymak istemiyorum ne yapabilirim? Belli bi bir kullanıcının sesini duymak istemiyorsanız ilgili kullanıcının kişisel bilgilerinin yanında yer alan ‘Sesi Kapat’ butonuna basabilirsiniz. Eğer tüm masayı sessize almak istiyorsanız sağ üst köşede bulunan ayarlar kısmından dilediğiniz sesleri açıp kapatabilirsiniz.
Profil bilgilerimi nasıl düzenleyebilirim? Okey Muhabbet’in ana ekranındayken sağ üst köşede bulunan profil bölümüne tıklayarak kişisel bilgilerinizi düzenleyebilirsiniz. Tüm bilgileri eksiksiz doldurursanız tam 5 bin altın hediye ediyoruz.
Oyuna arkadaşımı nasıl davet edebilirim? Oyun ekranının sağ üst köşesinde bulunan ‘Arkadaşını Davet’ butonuna tıklayarak çevrimiçi arkadaşlarınızı oyuna davet edebilirsiniz. Eğer o esnada çevrimiçi bir arkadaşınız yoksa oyunda aktif olan diğer kullanıcıları görüntüleyebilir ve onlara davet gönderebilirsiniz.
Sahte okey nedir? Okey oyununda okeye dönüşen taşların yerine kullanılan üzerinde sayı bulunmayan taştır.
Manc, mobil interaktif uygulama ve oyunlarda Türkiye'nin ve MENA Bölgesi'nin en hızlı büyüyen girişimi. Hem klasik oyunları farklı bir vizyon ile mobil uygulama haline getiren, hem de yepyeni senaryolarla onlarca oyun hazırlayan Manc'ın oyun ve uygulamaları, 23 ülkede milyonlarca kişi tarafından indirildi. Dijital Medya, yazılım, reklam teknolojileri ve bir çok alanda girişimleri olan DNC'nin bir markası olan Manc 2023 yılı sonu itibari ile 25M+ indirme hedefi ile yoluna devam ediyor. Daha fazlası için...